SPANIENHUS

 

Vårt fina hus ligger i VillaMartin området i Costa Blanca Spanien, strax nedanför Torrevieja.Vi har 3 fina golfbanor i närområdet, Villa Martin- Las Ramblas och Campoamor, en liten bit till och vi har La Finca - Marquesa och populära Las Colinas m.fl..Vi har gångavstånd till Villa Martin Plaza, där det finns många restauranger m.m. Inte så långt ifrån ligger det stora Köpcentret La Zenia boulevard med massor av butiker. Vi har pool på området och ca 4km till  Medelhavet.

Huset är ett Quadrohus byggt år 2004 med trädgård, balkong på 1:a våning och Takterass högst upp. Det finns 8 bäddar i huset. Det är 3 sovrum med 2 bäddar vardera ,vardagsum med bäddsoffa 2 bäddar och matplats, kök med diskmaskin - kyl och frys m.m. 2 toaletter med dusch samt tvättmaskin. Vi ser Poolen från huset, nära och bra. Vi har även havsutsikt från takterassen. Huset ligger fint med kaklad trädgård och fin utsikt över det Spanska landskapet.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Senaste kommentarer

12.11 | 15:10

Nemen när jag skrollade lite på din hemsida hittade jag Jennys islandshästar och det är där Dokka är även där jag rider jag älskar fagraryd med alla hästar